Svar:

publicerat i Frågor/Kommentarer;

Tog bild på kommentarera på mobilen (om ni undrar varför det ser konstigare ut). Mobilinlägg:
(bild 1)
Svar: Aa jag kände att det är dags att testa något nytt! :)

(bild 2)
Svar: Jag hade tänkt att börja på Dans. (Hip/hop - Dancehall) Ska testa 1 termin, och om jag trivs, kommer jag såklart fortsätta. Känns det inte bra återgår jag nog till Ridning igen! :)

/nicole

I think i am moving on too...

publicerat i Alexandra;
Jag älskar att rida, jag älskar hästar och kommer alltid att göra det! Men nu när vår ridgrupp splittras så finns det inte riktigt någonstans jag kan ta vägen tyvärr. Häst är inget alternativ för mig då jag vet att det inte är samma sak som ponny, tro mig har testat. Ingen annan ridgrupp finns heller på rätt nivå så vad ska man göra?
 
Nu har jag missat ridningen ett antal veckor men konstigt nog har jag inte saknat det så mycket. Så nu börjar jag känna att ett liv utan ridningen inte skulle vara så jätte hemskt. Då Nicole nu ska sluta rida så funderar jag starkt på att också göra det. 
 
Hästsporten är ju inte direkt mitt liv utan bara en hobby som jag på min nivå inte kan utveckla mer, jo om jag kommer ända till en p5a men sen då? Köpa mig en egen häst, men nej den vägen vill jag inte gå igen så min tid är väl slut. Jag tar säkert upp ridningen nån gång förr eller senare, för visst kommer jag alltid att älska ridningen! Jag har alltid vetat att den tiden skulle komma när jag slutade med ridningen för man kan ju inte rida på ridskola i resten av sitt liv, men jag trodde inte att den skulle komma så tidigt. Men för nu är det nog slut :/
 
Ska iallafall försöka att ha någon bra sista lektion och sen säga hejdå till det livet....
 
/En med miljoner funderingar, A

I'm moving on

publicerat i Nicole;
Nu kommer det inlägget jag tänkt skriva för länge sen. 
 
Ännu en ridtermin har gått. Har jag lärt mig något? Nja.. Kanske lite. Har jag utvecklats? Jovisst, på Saga har jag utvecklats enormt i dressyren, precis som jag ville. 
 
Ridning för mig innebär att häst och ryttare komunicerar på ett sätt som är magiskt. Men det känner jag inte av på ridskolan. Att rida en gång i veckan på olika ponnyer är inte roligt. Hoppa 50-60 cm är inte roligt. Man ska njuta av ridningen, men jag gör inte det längre.
 
Jag har ridit i 8 år, jag har brunnit för häst sporten. Men gnistan börjar sakta slockna. Jag älskar hästar och har alltid gjort. Det är inte så att jag inte tycker om att rida mer, nej. Men jag börjar tappa intresse. Jag tror tiden för mig uppe på hästryggen är slut, för ett tag i alla fall. 
 
Som rubriken säger "I'm moving on".
 
Jag kommer alltid älska dessa underbara varelser. <3
 
/Nicole
 

Det blev en brun filur

publicerat i Minnen;

Inatt föddes Lucys efterlängtade föl! Det blev en brun filur, så otroligt söt. Jag bara älskar dom så liven.
Uppfödaren hoppades på en paint(skäck) som fadern. Men det blev ju som sagt en brun, men dom kan ju ändra färg också sen när dom växer. Och det blev en hingst som jag hoppades! :D

/Nicole, idag är de ju även Ridning, hoppas på Maxen eller Saga.. Fast kan tänka mig rida vem som helst ^-^

Dressyr 29/04 -13

publicerat i Veckans ridpass;
Valde Cappi! Har inte ridit honom på ett bra tag, så kände för att ta honom, fast jag även var sugen på att ta Maxen. Men vi red mest på volterna, tagen bakdel osv. Cappi är okej, men jag har inte "fastat" för honom. Alltså han är ju rolig att rida, men han är inte min "smak" om man säger så. Får inte den där känslan att jag skulle vilja rida honom fast det gick sjukt bra :P Nåja, jag håller mig till mina favoriter Saga och Max.. Även Bönan har tagit sig högre upp på min topplista.
/Nicole
 

1 dag kvar av min prao

publicerat i Nicole;
Dessa två veckor harr gått sjukt snabbt! Men kul har det varit, hur kul som helst! Och att få rida gratis är ingenting man tackar nej till. I Tisdags fick jag rida SHV Stellalight (Stella), ville få henne så lösgjord som möjligt så gjorde mest lösgörande övningar. Hon blev riktigt fin i slutet, och hon va hur mysig som helst! Ska även få hoppa henne imorgon :D YAY!
Körde även fyrhjuling idag, hahah jätte roligt. Skulle hellre skaffa en sån istället för en moppe :P
 
Hoppas jag får hoppa högre än 70 som vi alltid hoppar :P
/Nicole