Dålig uppdatering!

publicerat i Nicole;
Nu är det snart 2013! Släkten kommer hit så då kommer vi inte kunna uppdatera någonting mer idag. Men 2013 ska det bli mer uppdatering! Det ska finnas roliga saker för er att läsa :D 
Hoppas det gick bra för alla på Nyårshoppet! :) Såg på instagram att Emelie o Bönan kom på 1:a plats, och Maja och Spirit kom på 1:a plats :) Grattis!
 
Skulle gärna vilja ha lite kommentarer om vad ni tycker om bloggen. Ska vi ändra på något, lägga till något?  Berätta, vi vill göra bloggen så rolig för er som möjligt att läsa :)
Hahahah! Vad blont (stavas) hår jag hade! 
Suddiga mobil bilder.. :S 
/Nicole

I wish...

publicerat i Nicole;
Som ni kanske såg så skrev jag i ett inlägg -Nicoles mål 2013- att jag skulle ha en medryttarponny under sommaren. Egentligen skulle jag vilja ha en medryttarponny året om, men tider räcker inte. Jag har fullt upp i princip varje dag.
 
Men på sommaren skulle jag kunna ha en medryttarponny, då jag har tid! :D Jag ska fundera mer på detta med sommarponny, men det skulle vara så kul att ha en häst att åka till igen. 
Saknar dig bästis!
/Nicole

Svar

publicerat i Frågor/Kommentarer;

    •  
      Finns det inga på mig? :) :p <3
       
      Svar: Jo det finns det! Imorn kommer det fler bilder igen :) <3

       
       
       
    •  
      Fotade ni något på hopskursen dag 1? 
      Kram <3
       
      Svar: Jo det gjorde jag men jag hade fel objektiv så bilderna blev inte så bra :/ Ska kolla om det finns några bra bilder :) <3
     

It's my life!

publicerat i Nicole;
Vet ni vilken låt det är? ^^
 
Alltid om jag hör den här låten så tänker jag på hästar. Vet inte varför, men kanske för att när jag var mindre såg jag en video på hästar på youtube med den här låten. 
~Hästar som springer på en äng, fulla med liv! Som är fria från allt elende som finns~
 
Hittade inte den video som jag såg när jag var mindre 
 
/Nicole

Dressyrkurs dag 2, Nicole

publicerat i Veckans ridpass;
Blev så glad när det stog på lappen att jag skulle ha Saga igen! :D
Som jag skrev igår var jag halvsjuk, jag hade inga krafter i armarna orkade knappt ställa henne. Men hon kändes mycket mjukare andra dagen än första. Hon tyckte det blev ganska jobbig när vi skulle flytta bogen in på kvartslinjen, hon kämpade emot ganska mycket, men jag försökte och försökte tillslut gav hon sig.
 
Sen körde vi skänkelvikningar från spåret in till kvartslinjen och sen ut igen. Hon ville inte flytta så mycket till en början, så jag fick sitta och banka med skänkeln för att hon skulle flytta bättre. 
 
Galoppen gick lite bättre idag, hon hade ett lugnare tempo, men flåsade fortfarande och ville bara öka och öka. Hon spänner sig så mycket i galoppen när man kräver av henne. Då blir hon super stel och man kan knappt ställa henne. Speciellt när vi skulle galoppera på en mindre volt.. 
 
Hon blev helt fin dom sista 10-15 min då jag kunde länga tygeln och hon fick en lägre form. Det kanske låter som att hon gick hur fint som helst, men det var verkligen så xD Vi fick rida fritt i typ 5 min på slutet, då red jag snett igenom och längde traven, och tog tillbaka tempot på kortsidorna. 
Foto: Maja --> www.brshoppryttarna.blogg.se
Nästa gång ska jag nog gå på en hoppkurs,som det känns nu. Men det får vi se sen! ;)
//Nicole 
 
 

Skriver imorn!

publicerat i Nicole;

Har inte orkat skriva om kursen idag eftersom jag inte alls mår bra. Tänkte nästan stanna hemma idag eftersom jag är "sjuk", men de klart jag ville rida!
Orkade nästan inte rida, så idag så kändes ridpasset i alla fall inte alls bra.. Men men skriver om den imorn i stället ;)

En suddig bild från lektionen (mobilkamera) xD

Dressyr kurs dag 2 Alexandra

publicerat i Veckans ridpass;
Fick inte Max idag eftersom han skulle sparas till hoppningen. Istället fick jag fina Symfo som jag inte ridit på år och dar, haha sa innan lektionen att jag kunde tänka mig rida honom.
Idag var vi mycket på kvartslinjerna och tom lite längre in mot medellinjen. Först ställde vi hästarna där och de skulle gå rakt. Redan där tyckte Symfo att det var lite jobbigt men han protesterade inte så mycket. Sedan när vi red bogen in där så blev det allt för jobbigt så han fick till några sparkar och en bockning.. haha trodde att jag skulle flyga av men jag satt kvar :)
 
I överlag kändes det väl okej under passet, vet inte vad som hänt men det känns som att jag inte orkar längre eller att jag inte orkar rida ordentligt hela tiden utan helst bara sitter där.. har blivit bekväm av mig ;) Men det får det bli ändring på! 
Snart kommer även lite bilder från hoppkursen!
 
Hehe ja ni ser...
 
Foto Maja som bloggar på brshoppryttarna.blogg.se
/Alex

Dressyrkurs Dag 1, Nicole

publicerat i Veckans ridpass;
Jag fick som jag önskade SAGA :D Blev överlycklig!  
Som Alex skrev tränade vi på bogen in osv. I början så kändes Saga såklart stark och motvillig för mina hjälper, ville inte alls sammarbeta. Trodde det skulle kännas så hela ridpasset.
 
Men hon mjuknade upp väldigt mycket! Fick henne hyfsat bra lösgjord, men hon skulle kunna bli ännu rundare och mjukare. Som Lisa sa till mig förut så hänger inte hennes framdel ihop med bakdelen, och eftersom hon oftast inte rids på ordentliga dressyrpass, så blir hon bara stark och tycker det blir jobbigt så fort hon måste jobba.
 
I galoppen så släpper hon allt och blir näst intill omöjlig. Hon bara flåsar och drar nästan armarna av mig. Först skulle vi galoppera på volterna, sen skulle vi lägga en mindre volt i galopp. Hon ville bara sticka iväg i 190... Åh! 
Helena sa att jag skulle först bara försöka ändra hennes tempo på den större volten så jag kan få en lungnare galopp in i den lilla volten. 
 
Resten av lektionen då vi inte galopperade utan bara travade gick det mycket bättre! Underbart ridpass ändå, fast galoppen inte var den roligaste. Jag hoppas verkligen att jag får henne imorn! Annars kan jag rida Belle faktiskt, fast hon kan ju oxå bli krånglig i galoppen och bogen in oså... :S Men jag tänker kämpa i så fall ;)
 

 
/Nicole

Dressyr kurs dag 1 Alexandra

publicerat i Veckans ridpass;
Inte ett av de bästa passen idag alltså! Fick Max och det var ju kul meen han var inte riktigt på sitt bästa "humör" idag. Han hade inte gått så mycket så han var stel och så o arbetsvillig som det bara går. I början gick det bäst men sen mot slutet så var jag så slut i armarna och hade mjölksyra så jag orkade inte ens ställa honom :P
 
Vi tränade på bogen in, tagen bakdel och lite volter. Haha ibland i volterna så tyckte han att det var så jobbigt att han började hoppa och protestera. Det gick bra i övrigt men sen när vi kom till att rida bogen in på rakt spår så var han sååå stark och stel i vänster sida. Det gick bara inte, har nog aldrig kännt mig så hjälplös för jag var så slut i vänster arm! Haha får ta och börja träna armarna framöver då ;) Max är verkligen inte den enklaste ponnyn! :P
 
Men överlag gick det ändå okej men till imorn ska jag kämpa på mer, undra om man får samma häst? Juste mina nya stövlar.. de var bra men kändes väldigt ovant att rida med dem. När jag om ett tag har ridit in dem lite så kommer det nog gå bättre att rida :)
 
Lite bilder som Maja fotade idag :)
 
/Alexandra
 
 

Snart!

publicerat i Alexandra;
Skriver om kursen idag snart. Ska bara fixa lite filmer och bilder först ;) Fixad Jennas video nyss också för att jag inte hunnit göra det eftersom att vi var i Finland. Så snart kommer den upp och även video ev lite bilder från hoppkursen p4-5 idag :)
 
Håll ut! :D
/Alex

Allternativ...

publicerat i Nicole;

Idag äntligen är dressyrkursen! Har längtat! Jag har försökt att komma på några allternativ till idag, som jag skulle kunna tänka mig rida.

Saga, Max, Ivan, och Belle!

Skulle såklart helst vilja ha Saga, fast jag undrar om hon kommer att gå med eftersom det är hoppkurs sen o dom kanske vill spara på henne. Det finns ju flera andra hästar som inte hoppar så villigt som dom kanske tar med i dressyren istället. 
Ivan är jag sugen på, han kan bli otroligt fin i dressyren, och han är högt upp på min topplista! ;)
Och tillsist Belle. Har inte ridit henne sen ridlägret, och då gick det förvånansvärt bra! Fick henne lösgjord nästan direkt och fick ett par riktigt fina fattningar. Jag kan verkligen tänka mig ha Belle faktiskt! :D
Oj lite överdrivet långt inlägg, men men..

Nya stövlar!!

publicerat i Alexandra;
Jippiiiiii äntligen!!! Kom hem från Finland idag och när vi körde hem från hamnen åkte vi förbi hööks och köpte stövlar till mig! :D Blev ett par läderridstövel massoilin, haha likadana som Jenna har men de satt verkligen bäst! och från vad jag har hört av henne så är de super bra. Hehe kommer få skavsår imorn av dem säkert för de är nya, men men... 
Längtar tills imorn och är spänd för vilken ponny kommer jag få? :O 

 

 
/Alexandra
 

-- Nicoles nr. 5 Silvea --

publicerat i N's topplista;
Jag tänkte ändå ha med fina Silvea i min topplista. Jag red ju bara henne 1 gång, men hon var super härlig då! Vi hade dressyr, då tränade vi på skänkelvikningar och fattningar. Hon var fin! Kommer sakna denna fina häst.
Hade gärna velat rida henne mer. 
Vet inte riktigt vad jag ska skriva om henne, hon var ganska jobbig i galoppfattningarna. Men underbar!
 
 
//Nicole

 

Nicoles mål 2013

publicerat i Nicole;
 
Jag vet inte riktigt vad jag vill inom ridningen. Jag vill inte börja tävla på någon högre nivå, men samtidigt vill jag utvecklas inom ridningen både i dressyren och hoppningen.
 
Mina mål 2013:
 
- Utvecklas med Saga i dressyren!
 
- Delta i några klubbtävlingar (hoppning).
 
- Hoppa en bana på 80cm (tävling).
 
- Upptäcka en ny ponny!
 
- Rida western på min fasters häst, Sammy. (Innan han säljs)
 
- Rida Belle ett par gånger.
 
- Börja hoppa låga hinder med Sammy, som aldrig har hoppat. (Innan han säljs)
 
- Ha en medryttarponny under sommaren som man kan utvecklas med.
 
Bild från arkivet: Sommar/höst 2011, Sammy
 
Lucille, Sammys mamma som nu är dräktig, och fölets födds i sommar! :D
/Nicole

Jenna

publicerat i Bilder;
Var och filmade Jenna igår men har inte hunnit fixa filmerna så här är några suddiga bilder så länge:
Hon red Bailey förresten :)
 
 
/Alex

Slut på terminen nu då

publicerat i Veckans ridpass;
Det var en helt rolig sista lektion, de tråkiga var ju att vi inte fick/hann hoppa högre än 90 :(
 
Först fick jag Cappi utdelat, fast jag ville inte rida honom så Alex världens snällaste syster bytte häst med mig, så jag fick MAX! :D Överlycklig att få rida honom på avslutningen! 
Försökte bara få fram honom ordentligt i början för han var rikigt seg/trött. Tänkte också på att fatta galoppen i tid så jag fick fram honom i en bra galopp. Det blev fina språng tycker jag, och han kändes taggad. Härlig känsla att sluta terminen med.
 
 
 
Fast jag hade verkligen velat ha Saga, och eftersom vi var så få trodde jag att jag skulle få henne, fast sen kom Merve och då gav Helena Saga till henne :/ Men jag är ändå glad, för jag fick hoppa ett superfint äpple :D 
 Tack Jenna som fotade och filmade! :D
/Nicole

"Höjd"hoppning

publicerat i Veckans ridpass;
Hade ju önskat Bönan, Lussan och Grynet men Helena kom inte ihåg det haha så fick Max utdelat. Men Nicole ville absolut byta ponny då hon fått Capitano och tillslut gick jag med på det. Så Capitano vart det... har ridit honom en gång innan och då var han rolig. Var typ jätte rädd innan lektionen för jag ville inte hoppa. 
 
Galopperade runt och runt i början och sen hoppade vi fram lite. Själva hoppningen började på 40-50 cm? och höjdes sedan hela tiden lite, betoning på liite. Capitano kändes jätte bra att hoppa, han hoppade verkligen fint men jag var tvungen att hålla upp huvudet på honom hela tiden. Fattade inte hur mycket förens efter några språng men då gick det faktiskt bra! :D Hoppade 75 cm och väntade sedan på att alla skulle hoppa nästa höjd och så hoppade vi 90 cm. Fast tycker inte det såg ut som det men tydligen var det de. :) Det var riktigt kul och jag tänkte verkligen på att hoppa med hoppsits där. Längre än så hann vi tyvärr inte :(
 
Så 90 cm meter blev det för mig på "höjd"hoppningen :) Capitano är verkligen en kul ponny! Skulle kanske vara kul att ha honom på dressyrkursen? 
Film kommer snart och även film på alla andra, tack Jenna som filmade och fotade! :D <3
 
 
/Alexandra

Nicoles nr. 6 Arabella

publicerat i N's topplista;
Ni kanske tror jag är lite konstig som har Arabella så högt upp och inte t ex. Bönan eller Cappi. Men när jag red Arabella för några veckor sen så kändes det super! 
Jag hittade henne väldigt fort, och bara njöt av ridpasset. Hon är riktigt härlig i dressyren enligt mig, lyssnar bra. Det ända ''dåliga'' med henne är att hon inte helt är med i skänkelvikningarna, som hon tycker blir jobbigt och försöker antingen öka tempot mycket eller så börjar hon små stegra sig. 
Först trodde jag hon var en trög och stel häst, men hon var ju faktiskt helt pigg och rättså mjuk! :P
 
Har bara gamla bilder på Arabella, men jag tog 2 bilder från Tildas och Ebbas blogg. (www.tebsons.blogg.se)
Hoppas det var Ok att jag lånade bilderna? :)
/Nicole

Länge sen ..

publicerat i Nicole;
Jag har inte haft så bra uppdatering.. Men det kommer att ändras så fort jullovetbörjar, hoppas jag i alla fall. Måste bli bättre på det här. Men jag vet inte vad jag ska skriva om. 
Tips? Idéer? Kommentera gärna! :D
 
Som sagt står höjdhoppning på schemat till Terminsavslutningen. Tråkigt att det är sista gången, men någon gång måste det ju sluta :P Är riktigt taggad, eftersom jag fått tillbaka hopplusten igen. Förut var jag mer för dressyren, men det börjar vända nu. 
Allra helst skulle jag vilja ha Saga! Men kan även tänka mig hoppa Nova och Max :D 
 
Höhö (En liten Nicole).. Tog bara en bild från datorn, då jag inte riktigt hade någon annan bild :p
//Nicole

Julkursen..

publicerat i Alexandra;
Längtar till dressyrkursen som är 27 och 28. Är det några fler som ska på den? :) Vi ska stanna kvar efter våran lektion båda dagarna (tror jag) och fota/filma p4-p5 hoppningen. Tror att det fixar sig med fotograf eller filmare för oss också, Jenna kanske kunde. 
 
Som det känns nu så vill jag ha: Grynet, Max och vet inte.. haha vi får se hur det blir sen. Känns inte som att jag har många favorit hästar nu, eller inte sånnadär man verkligen, verkligen vill rida förutom dessa två som jag nämnde.
Nicole ville ha: Saga, Max och kanske Ivan. 
 
Innan krusen skulle jag gärna vela hinna iväg till hööks för det finns lite saker som måste inhandlas innan dess.. här är inlägget om det ;)
 
Finaste Max! <3
 
/Alexandra

Alexandras nr. 6 Lucien

publicerat i A's topplista;
Dags att uppdatera här igen då!
Förut tyckte jag inte alls om Lussan, hon skulle kanske hamnat någonstans på 12:e plats tror jag men...
På ridlägret så fick jag på något sätt henne på hoppningen, både tävlingen och övningslektionen inför tävlingen.
Red lite dressyr på passen också och det gick faktiskt bra fast hon protesterade en massa, speciellt in i galoppen. Sen själva hoppning gick också jätte bra och hon var super rolig! Blev min favorit hopphäst då och flyttade upp stort på min lista :) Vi vann ju hopptävlingen också så det var riktigt kul! :D
 
Sedan dess har jag gillat henne mycket och är sugen på att rida ett ordentligt dressyrpass på henne någon. Hon är ju rätt seg tycker jag men när hon väl kommer igång blir hon jätte jätte fin! ;)
 
Fina bilder jag vet... foto Maja/Melissa :)
 

Just nu sitter jag och skriver spanska prov...

publicerat i Alexandra;
Spanskaprov alltså, handlar om perfekt alltså att man har gjort något. Typ He escrito - Jag har skrivit osv.. har även med reflexiva verb i perfekt t.ex. preocuparse - me he preocuopado - Jag har oroat mig.
Roligt jag vet, hoppas ni har en bra dag! :)
 
Fick resultatet från ekonomiprovet som var förra veckan..  överlycklig! :D
/Alexandra

''Ombytta'' hästar!

publicerat i Bilder;
Idag blev det ombytta hästar för mig och Alex. Jag tog Grynet och hon tog som sagt Max. 
Grynet var ju en av mina Dare hästar, så jag tog henne, fanns inte heller några roliga hästar att välja mellan. 
Vi värmde upp i ridhuset, och det gick si och så, hon var stel och stark. Sen gick vi ut på ängen och galopperade. Grynet var inte på ''bushumör'', hon var rikitgt lat och galopperade motvilligt, ganska tråkigt.. 
 
Sen in i ridhuset igen. Fortsätta med förvändgalopp. Hade ingen kontroll över henne alls. Innan vi ens vänt upp på kvartslinjen så drog hon upp huvudet och bara sprang. Jag bara flängde hit och dit. Kändes inte alls bra, fick inte stopp på henne, så hon sprang in i alla galoppfattningar. Surt. 
Fast Grynet är en duktigt ponny, och hon nästan varit min favorit häst, så har hon hamnat långt ner på min lista. Ganska tråkigt, för jag trodde jag skulle gilla henne mer. Men nää.. 
Alex och Grynet på ridlägret
Foto: Maja --> www.brshoppryttarna.blogg.se
 

Maxen

publicerat i Projekt ''Dare'', Veckans ridpass;
Får höra att vi ska rida nere i sjöhagen och först känns det tråkigt men sen jag blir taggad!! :)
Helena delade ut hästar till dem som ville ha lite lugnare ponnyer. Men sedan tar hon fram olika ponnyer till resten. Vet inte riktigt vad som händer men det går iallafall inte enligt listan utan man kunde ta lite vem som helst, så jag tog Max :) Vet sedan innan att han är riktigt vinglig, eller en banan rättare sagt fast jag inte ridit honom. Han var även en av mina dare hästar så nu har jag ridit två av tre dare ponnyer. Så nu vet vi inte om vi ska sluta med det eller köra en ny runda? :)
 
Rider fram i ridhuset och känner verkligen det där vingliga, haha har aldrig ridit en häst som slingrar sig sådär mycket men jag får iallafall tips av Helena och det går bra! Nere i sjöhagen travar vi på en stooor volt och galopperar också mycket. Ingen häst var sådär jätte pigg förutom Max som taggade till lite vilket var super kul, han har verkligen en jätte härlig galopp!
Upp till ridhuset sen igen för att hästarna inte orkar rida så länge där i snön. Fortsatte med förvändgalopp som vi gjort nu ett par gånger. Första fattningen blev nästan bäst då han inte var beredd på galopp, så han fattade jätte fint utan att svänga ut baken eller något annat heller. Resten sen gick också bra men inte lika. 
 
Helena tyckte att jag red honom bra och jag tyckte att han var super rolig men svår! Få se vilken plats han kommer på då... vet att Nicole inte vill att jag ska tycka om honom men vad ska man göra? :/
Nästa vecka blir det höjdhoppning och jag önskade: Bönan, Lussan eller Grynet men vill helst ha Grynet ;)
 
Bilden fotad av Therese :)
 
/Alex

Funderingar...

publicerat i Alexandra;
Har haft problem med mina ridskor som blivit förstora? Vet inte när det hände men det känns som att jag rider jätte dåligt just nu, speciellt när jag inte får något stöd alls och speciellt när jag rider utan stigbyglar. Skon håller på att lossna hela tiden så jag får sitta och spänna foten för att den inte ska åka av, därför kan jag inte rida bra. Åh vad jobbigt, måste verkligen införskaffa mig ett par ristövlar, det här går inte längre!
 
Har ett par bruna, rätt fula vinterstövlar som jag täker testa rida i fast de är så fula... sen bestämmer jag mig om jag köper ett par riktiga stövlar sedan. Haha kommer se roligt ut imorn när jag ska rida i dem XD
Update: De var alldeles förstora, eller de var det vid vaden så det blev lite säckigt och det funkar ju inte alls :(
 
/Alex

The Saddle club!

publicerat i Minnen;
Kommer någon ihåg denna serie? Har helt glömt bort den. Men den var rolig! Synd bara att man inte kan kolla på den någonstans :/ Hahah.. Vill se den igen :D
/Nicole

Finaste ponny <3

publicerat i Alexandra;
Även om jag bara red henne en gång så var hon ändå en av mina favorit ponnyer! Så fin att rida och jätte söt! Bästa Silvea kommer sakna dig! <3
/Alexandra

Vad jag saknar!

publicerat i Bilder, Minnen;
Bilder från min mobil, ridlägret v. 32.
OBS! Många av bilderna är åt fel håll, men det gick inte att ända :/  Sorry för det .. 
 
/Nicole

Saga igen!

publicerat i Veckans ridpass;
Som Alex skrev så fick vi udelade hästar i Torsdags. Helt okej för mig då jag fick Saga :D Kände mig riktigt taggad!
Vi skulle träna på förvändaskänkelvikningar. Det gick inte alls lika bra som i Torsdags. Jag och Saga hade rättaresagt en dragkamp första 30 min av lektionen. Först gav hon efter, sen drog hon, gav efter, drog.. 
Skänkelvikningarna.. Dom blev väl helt okej, men när jag la till spöt så flyttade hon genast mycket bättre :P När jag äntligen hade fått henne ganska fin, så skulle vi börja med förvändgalopp. 
Och alla ni vet ju att Saga släpper allt i galoppen. 
Galoppfattningarna sprang hon bara in i, kände mig helt hjälplös då hon blev otroligt stark. Men hon är bäst ändå! 
Vilma och Finaste Saga :)
Det är riktigt synd att ingen kan fota oss på lektionerna. Vi borde kanske börja i andra grupper igen :/
//Nicole

Arabella 12/06

publicerat i Veckans ridpass;
Har förväntningar på att få välja en rolig häst att välja tvåa MEN sen får vi utdelat och ja jag får Arabella? Senare kom vi på att Helena förväxlat mig och Nicole. Nico sa förut att hon ville rida Arabella lite mer och tydligen så kom hon ihåg att jag sa det. Men jag bestämde att jag ändå skulle kämpa och kände mig faktiskt positiv innan passet.
 
Vi travade igång och det kändes lite sådär. Sedan när vi skulle galoppera så blev det bara kaos och jag kunde inte sitta ner alls. Dock blev det jätte bra i högervarv och jag kunde sitta! :D Lektionens "tema" var förvändaskänkelvikningar? Iaf att hästen skulle vara ställd åt det andra hållet än vad man gjorde skänkelvikning. Det gick faktiskt jätte jätte bra i högervarv och satte en perfekt skänkelvikning direkt men det andra varvet gick det faktiskt inte lika bra för jag tappade henne lite där. 
Körde förvändgalopp också och då blev det som värst, hästen spännde sig, jag spännde mig och satt och skumpade runt bara. Hemskt! Fick aldrig en bra känsla under lektionen utan hon gick som en kamel bara hela tiden! Men enligt Nicole såg det jätte bra ut, det kan ju vara så ibland. Känns som att jag hamnat i en svacka i ridningen just nu... Förra veckan, hoppningen på Bönan och nu. Ska försöka kämpa mig upp ur det här! :)
 
Som tur fastnade inte denna lektion på film eller bild! 
 
Bilder på Tilda och Arabella från ridlägret fotade av Maja & Nicole Berner :)
 
/Alex

Fredag!

publicerat i Nicole;
Bara positivt! Veckan har gått fort, som alltid. Helgen är framför mig och har inga planer, så man kanske går och kollar på PC matchen ;) Idag blir det att bada med Cynthia, har inte badat på LÄNGE. Så det blir väl kul :) Har inte direkt något annat att skriva om.. 
 
Bild från någon dag sen, då det hade varit snöstorm :P
Skriver om ridningen senare idag, eftersom jag inte riktigt orkar nu. 
 
/Nicole

Dåligt ridpass

publicerat i Alexandra;

Usch det gick så dåligt idag! Tur att det inte finns på film. Fick Arabella utdelat.... Berättar mer snart orkar inte nu! Hade velat ha den här kossan på bilden ist. Hejs svejs! :) /Alex

Nicoles nr. 7 Symfonie

publicerat i N's topplista;
Äntligen dags att skriva min nr. 7, vilket blir Symfonie.
 
Det var väldigt länge sen jag red honom. Men har alltid gillat symfonie, riktigt härlig ponny i allting. I dressyren är han ju duktig, men han går ju en ''falsk'' form, då han inte tar stöd för bettet med ändå kröker på nacken. Vilket är lite synd, för då är det svårt att få honom att gå ärligt eftersom han inte har något stöd. Men det går :D
Har bara hoppat honom en gång, och oj vilken fart han hade! Han är ju lite tittig på hinder, men hoppar jätte fint!
 
 
Första gången jag red på symfo, och bland dom första gångerna på BRS :)
Höstlovs hoppet, (FIN OUTFIT!! :D)
 

Snööö

publicerat i Alexandra;
Hade väldigt väldigt tur idag då jag slutade 10.15 och hann åka buss innan de slutade gå! Så tur att jag gjorde det annars hade det säkert tagit två timmar eller mer att komma hem! Sen vadade jag hem i snö som var så högt att det gick upp till låren. Det var hemskt och jag var så is när jag kom hem, har nog aldrig var så kall! Gjorde lunch, åt lite kladdkaka och sen gick jag ut och skottade snö duktig som jag är :) Nu handlar det här inte om hästar direkt men imorn så! Får se om man kan ta sig till stallet men det borde nog funka! :P
/Alex
 
 
 

Hp probook

publicerat i Alexandra;
Har äntligen fått tillbaka min skoldator så nu kan jag blogga på dagarna igen! :D Skärmen hade gått sönder så jag lämnade in den på lagning hos våran datortekniker och det tog ungefär lite mer än en månad att laga den. Men nu har jag den igen! 
 
Sitter på den långa historia lektionen igen och har precis haft matteprov. I eftermiddag
 har jag en 10 min redovisning om media i samhället och den ska vara analyserande, reflekterande mm så nej det är inte en rolig dag idag! Men längtar tills onsdag då jag väljer tvåa! :) Har faktiskt inget emot att hamna sist sen för jag tycker att det är kul med  sådanna hästar man nästan aldrig rider. Ha det bra! 
 
/Alex